Köpvillkor

Innan du genomför ett köp är det viktigt att du läser igenom all text på denna sidan.

* Detta är inget registrerat företag, och därför så tas ingen moms på varorna. Utan detta är en hobbyverksamhet (alltså en verksamhet utan vinstsyfte som drivs av en privatperson).

* Denna verksamhet drivs i ett hem, där det förekommer hundar. Tyvärr så går det aldrig att undvika hundhåren till 100%.

* Observera att det alltid är svårt att få färgerna på bilderna att överensstämma 100% med verkligheten. Även olika datorskärmar kan förvränga färgerna lite.

* En del färger kan blöda lite i samband med att du tvättar garnet. Erfarenhet har gjort mig visare, men ändå lyckas jag inte alla gånger utan det kan sitta kvar lite överskottsfärg på ullen. Färgerna det gäller brukar vara Turkos, Lila och Röd.

 

Direkt efter din beställning så kommer du att få ett mail med beställningsbekräftelse där också betalningsinstruktioner finns med. Detta mail skickas ut automatisk, skulle du inte få något mail så  kanske du har uppgett fel mailadress (eller så har det hamnat i din skräppost, kolla den först). Maila mig då på: ull@nirsors.se (och skulle det inte fungera att maila så går det att kontakta mig via Nirs’Ors ullhantverks facebook sida).

 

Priser och betalning

Alla priser är exkl. moms, och ingen moms tillkommer eftersom att detta är en hobbyverksamhet. Alla priser står i SEK.

Betalning sker via förskott till bankkonto, eller via Swish. Pengarna ska vara inbetalda inom 5 vardagar (för utländska köpare är det 7 vardagar), annars annulleras ordern (behöver du någon dag extra på dig så kontakta mig via mail).

Betalningsinformation får du när du genomfört köpet, den infon. finns också i det automatiska mailet som skickas ut direkt sedan du genomfört köpet.

 

Frakt

Frakten räknas ut automatisk i kundvagnen/kassan. Om du vill veta hur mycket frakten blir, lägg varorna i kundvagnen och gå till kassan, då ska den totala fraktkostnaden visas där.

Inom Sverige skickas paketet endast som spårbara med:

– Skicka Lätt, en tjänst via PostNord. Med detta alternativ så får du ett mail när paketet har lämnats in hos posten, och en avi via sms eller mail när paketet finns hos ditt närmaste postombud. Varorna skickas här alltså som spårbart paket.

P.g.a. olika orsaker skickar jag tyvärr inte längre varor som 1:a klass brev inom Sverige.

 

Inom Norden finns valet PostNords portotabell (ej spårbart). För Finland och Danmark finns det också spårbart alternativ, detta val finns ej för Norge (jag tror att anledningen är att Norge ej är med i EU).

 

Leverans

Varorna skickas vanligen inom 2-3 vardagar efter att pengarna finns på mitt konto. Ibland kan förseningar ske, men vanligen inte mer än 2-3 dagars försening (alltså max 5-6 vardagar kan det ta innan paketet skickas). Du kommer få ett mail när din beställning är färdigbehandlad, och sedan ett mail från postnord när paket är inlämnat hos dem med paketets sändningsnummer.

Posten brukar leverera paketen till mottagaren vanligen inom 2-3 vardagar inom Sverige. Till de nordiska länderna så kan det ta några dagar extra.

 

OBSERVERA!
Jag tar inget ansvar för varor som försvinner under postens leverans. Det säkraste alternativet för dig som kund är att välja det spårbara fraktalternativet.

 

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar i samband med din beställning kommer vare sig säljas, delas, bytas eller vidarebefordras till någon annan (förutom att de såklart måste lämnas till postnord för att du ska få hem din beställning).